Bruiloft Reportage Amersfoort

Bruiloft fotografie
Bruiloft fotografie - Puur San Fotografie Amersfoort
Bruiloft fotografie
Bruiloft fotografie

Trouwshoot

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Laat deze bijzondere dag door mij vastleggen. Geen behoefte om het feest en de ochtend vast te leggen? Dan is ‘Puur Trouwen’ iets voor jullie.

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Voor
Jullie hebben trouwplannen en zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Een fotograaf kan dan natuurlijk niet ontbreken. Ik heb diverse pakketten voor trouwfotografie, zitten jullie wensen er niet bij? Stuur mij dan gerust een mailtje. We bespreken welke uren ik voor jullie mag fotograferen, hoe ik te werk ga en welke voorbereidingen we eventueel samen kunnen treffen. Zodra de aanbetaling heeft plaatsgevonden staat jullie dag definitief in mijn agenda. In eerste instantie lever ik de beelden digitaal aan. Willen jullie graag een fotoboek? Ook dat kan ik voor jullie regelen tegen een meerprijs.

Mini Loveshoot
Als jullie een bruiloft reportage bij mij boeken krijgen jullie er standaard een gezellige minishoot bij, we gaan samen naar een mooie locatie naar keuze en leggen jullie liefde vast.

Tijdens
Vaak bespreken we dat ik op jullie trouwdag aanwezig ben vanaf het aankleed-moment tot aan de openingsdans. Minder uren zijn altijd mogelijk. Op jullie dag probeer ik zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven om de dag vast te kunnen leggen zoals deze ook echt was: puur en oprecht.

Ik probeer op die dag ook zoveel mogelijk van de aankleding en de locaties mee te pakken, ik probeer geen detail over te slaan!

Na
Binnen 24 uur ontvangen jullie de eerste serie foto’s om alvast aan familie en vrienden te kunnen laten zien. In de dagen die daarop volgen ontvangen jullie de rest van de factuur. Zodra de betaling voltooid is ga ik aan de slag met het nabewerken van de rest van de foto’s!

PRIJZEN

Puur Trouwen XS
€ 650,-
Een telefonisch- kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.
4 uur aanwezigheid
Binnen 1 dag een kleine serie!
Alle foto’s (+- 250) digitaal in HR (hoge resolutie), zorgvuldig nabewerkt.
 
 
Puur Trouwen
€ 1000,-
Een telefonisch- kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.
6 uur aanwezigheid
Mini Loveshoot vooraf
Binnen 1 dag een kleine serie!
Alle foto’s (+- 400) digitaal in HR (hoge resolutie), zorgvuldig nabewerkt.
 
Puur Trouwen XL
€ 1250,-
Een telefonisch- kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.
8 uur aanwezigheid
Mini Loveshoot vooraf
Binnen 1 dag een kleine serie!
Alle foto’s (+- 500) digitaal in HR (hoge resolutie), zorgvuldig nabewerkt.
 

Voor alle trouwpakketten geldt:

  • Prijzen zijn incl. BTW & incl. Reiskosten tot maximaal 25 km vanaf Amersfoort.
  • Na je bruiloft ontvang je binnen 24 uur een leuke sneakpeek.
  • Binnen 3 weken ontvang je de foto’s in lage resolutie en met watermerk van jullie bruiloft samen met de factuur. Na betaling worden de foto’s in HR kwaliteit via WeTransfer naar je toe gestuurd.
  • Willen jullie meer of minder uren boeken? Voor extra uren buiten de pakketten reken ik € 85,- per uur.
  • Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruik van de door mij gemaakte foto’s op mijn website en social media. Wil je dit liever niet dan zijn uitzonderingen hierop mogelijk, maar dan graag even van tevoren aangeven.


BRUILOFT IN DE REGIO AMERSFOORT

Wil jij graag foto’s waar je ontspannen en spontaan opstaat? Misschien is het voor jou super makkelijk om voor de camera te staan of misschien vind je het wel heel erg lastig. Je hoeft bij mij in ieder geval niet te poseren op een manier die niet bij jou past. We praten, lachen en je komt op een natuurlijke manier prachtig op de foto. Ik maak graag beelden met iets extra’s, mooi licht, een bijzondere sfeer en altijd op locatie.