Familie fotografie

Familie fotografie
Familie fotografie
Familie fotografie
Familie fotografie

Familie shoot

Samen op de foto, maar veel meer dan een portret. Beelden waar je wat bij voelt, met echte momenten. Maak tijd en investeer in een mooie, gezellige familieshoot in Amersfoort

Houden jullie niet zo van geposeerde foto’s? Bij een familie shoot leg ik het ‘echte’ voor jullie vast. Tijdens de shoot ga ik opzoek naar de spontane momenten.

Wat kan je verwachten tijdens een familie shoot?

Voor
We hebben elkaar via mail of whatsapp gesproken en een geschikte datum geprikt voor de shoot. Een familie shoot met meer dan 4 personen vind altijd buiten plaats op een locatie rondom Amersfoort. Heb je zelf een favoriete locatie? Laat deze vooral weten! Bij regen of minder geschikt weer zal in overleg de fotoshoot een paar dagen verplaatst worden.

Tijdens
We spreken af welk tijdstip het beste uitkomt en gaan dan samen aan de slag om mooie foto’s te maken. Het is fijn als jullie kleding op elkaar afgestemd is, waarbij lichte of zachte kleuren het het best doen. Weet je niet goed wat voor kleding je aan kunt trekken? Lees hier mijn blog met tips! Tijdens de shoot mag je altijd een fietsje, bellenblaas of ander speelgoed meenemen zodat we de ‘echte’ momenten van jullie gezin vast kunnen leggen. Neem ook voor de allerkleinsten een reserve-setje kleding mee.

Na
Je ontvang van mij binnen een aantal weken de preview van de shoot via een digitale link, samen met de factuur. Zo kunnen jullie al goed zien hoe de foto’s geworden zijn. Zodra de betaling binnen is stuur ik de hoge resolutie foto’s digitaal naar jullie toe.

PRIJZEN

Studio Familie
€ 150,-
Maximaal 3 personen in mijn fotostudio
1 uur fotografie
1 outfitwissel mogelijk
15 tot 35 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
 
Puur Familie
(op locatie)
€ 200,-
Maximaal 4 personen
1,5/2 uur fotografie
Locatie in overleg
1 outfitwissel mogelijk
20 tot 40 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
Puur Familie XL
(op locatie)
€ 275,-
Maximaal 6 personen
2/2,5 uur fotografie
Locatie in overleg
1 outfitwissel mogelijk
30 tot 50 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
Puur Familie XXL
(op locatie)
Vanaf € 300,-
Vanaf 8 personen
2,5/3 uur fotografie
Locatie in overleg
1 outfitwissel mogelijk
40 tot 60 HR foto’s
Professioneel nabewerkt

Voor alle fotoshoots geldt:

  • Prijzen zijn incl. BTW & incl. Reiskosten tot maximaal 25 km vanaf Amersfoort.
    Daarboven reken ik € 0,20 per km.
  • Betaling gebeurd na de fotoshoot, maar voor de levering van de HR foto’s.
  • Na de shoot ontvang je binnen 2 weken een leuke sneakpeek (LR foto’s met watermerk) van de geschoten beelden samen met de factuur. Na betaling worden de foto’s in HR kwaliteit via WeTransfer naar je toe gestuurd.
  • Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruik van de door mij gemaakte foto’s op mijn website en social media. Wil je dit liever niet dan zijn uitzonderingen hierop mogelijk, maar dan graag even van tevoren aangeven.

FOTOSHOOT IN DE REGIO AMERSFOORT

Wil jij graag foto’s waar je ontspannen en spontaan opstaat? Misschien is het voor jou super makkelijk om voor de camera te staan of misschien vind je het wel heel erg lastig. Je hoeft bij mij in ieder geval niet te poseren op een manier die niet bij jou past. We praten, lachen en je komt op een natuurlijke manier prachtig op de foto. Ik maak graag beelden met iets extra’s, mooi licht, een bijzondere sfeer. Zowel in m’n studio als op locatie.