Love/bff fotografie

Love/BFF fotografie
Love/BFF fotografie
Love/BFF fotografie
Love/BFF fotografie

Love/BFF shoot

Samen met je partner of best friend. Een gezellige shoot waarbij ik de liefde tussen jullie vast ga leggen. Een shoot met meerdere BFF’s? Dan gelden de tarieven van de familieshoot

Leg jullie liefde vast!

Wat kan je verwachten tijdens een love/bff shoot?

Voor
We hebben elkaar via mail of whatsapp gesproken en een geschikte datum geprikt voor de shoot. Een love/bff shoot kan zowel in mijn studio als op een locatie rond Amersfoort plaatsvinden. Heb je zelf een favoriete locatie? Laat deze vooral weten! Bij regen of minder geschikt weer zal in overleg de fotoshoot een paar dagen verplaatst worden.

Tijdens
We spreken af welk tijdstip het beste uitkomt en gaan dan samen aan de slag om mooie foto’s te maken. Het is fijn als jullie kleding op elkaar afgestemd is, waarbij lichte of zachte kleuren het het best doen. Weet je niet goed wat voor kleding je aan kunt trekken? Lees hier mijn blog met tips! Tijdens de shoot lopen we gezellig rond op de uitgekozen locatie en leg ik jullie ‘echt’ vast.

Na
Je ontvang van mij binnen een aantal weken de preview van de shoot via een digitale link, samen met de factuur. Zo kunnen jullie al goed zien hoe de foto’s geworden zijn. Zodra de betaling binnen is stuur ik de hoge resolutie foto’s digitaal naar jullie toe.

PRIJZEN

Studio Liefde
€ 125,-
1 uur fotografie in mijn fotostudio
Styling in overleg
1 outfitwissel mogelijk
15 tot 35 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
Studio Liefde XL
€ 175,-
1,5 uur fotografie in mijn fotostudio
Styling in overleg
2 outfitwissels mogelijk
20 tot 40 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
Puur Liefde
€ 150,-
1 uur fotografie
Locatie in overleg
1 outfitwissel mogelijk
15 tot 35 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
Puur Liefde XL
V.a. € 200,-
1,5/2 uur fotografie
Locatie in overleg
2 outfitwissels mogelijk
20 tot 40 HR foto’s
Professioneel nabewerkt

Voor alle fotoshoots geldt:

  • Prijzen zijn incl. BTW & incl. Reiskosten tot maximaal 25 km vanaf Amersfoort.
    Daarboven reken ik € 0,20 per km.
  • Betaling gebeurd na de fotoshoot, maar voor de levering van de HR foto’s.
  • Na de shoot ontvang je binnen 2 weken een leuke sneakpeek (LR foto’s met watermerk) van de geschoten beelden samen met de factuur. Na betaling worden de foto’s in HR kwaliteit via WeTransfer naar je toe gestuurd.
  • Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruik van de door mij gemaakte foto’s op mijn website en social media. Wil je dit liever niet dan zijn uitzonderingen hierop mogelijk, maar dan graag even van tevoren aangeven.

FOTOSHOOT IN DE REGIO AMERSFOORT

Wil jij graag foto’s waar je ontspannen en spontaan opstaat? Misschien is het voor jou super makkelijk om voor de camera te staan of misschien vind je het wel heel erg lastig. Je hoeft bij mij in ieder geval niet te poseren op een manier die niet bij jou past. We praten, lachen en je komt op een natuurlijke manier prachtig op de foto. Ik maak graag beelden met iets extra’s, mooi licht, een bijzondere sfeer. Zowel in m’n studio als op locatie.