Newborn video

Newborn film
Newborn fotoshoot - Puur San Fotografie Amersfoort
Newborn fotoshoot - Puur San Fotografie Amersfoort
Newborn film

Newborn video

Je pasgeboren kindje vastleggen op een fijne en ontspannen manier. Laat je kleine spruit filmen in een mooie newborn video.

Is er een klein wondertje op komst? Laat hem/haar vastleggen door middel van pure newborn video.

Voor
We hebben elkaar via de mail of whatsapp gesproken en hebben een optie datum rondom je uitgerekende datum vastgezet. Newborn videografie vindt vaak binnen 2 tot 3 weken nadat de baby geboren is plaats. Baby’s laten zich het best vastleggen binnen 10 tot 25 dagen, ze zijn dan nog erg flexibel en slapen veel. Is je baby al geboren en ben je iets later met reserveren? Dat is natuurlijk ook geen probleem. We plannen de shoot zo snel mogelijk in.

Tijdens
Voordat ik langskom is het fijn als het babytje net een warm badje, een schone luier en/of de voeding heeft gehad, hij/zij kan dan heerlijk in slaap vallen. Het liefst leg ik pasgeboren babytjes vast met een zachte of lichte outfit. Draag zelf het liefst ook lichte kleuren/wit tijdens de shoot, dan passen jullie mooi bij het geheel.

Newborn shoots vinden meestal rond 10:30 plaats, kleintjes zijn dan het meest ontspannen en kunnen door de voeding (hopelijk) beter slapen. Mocht jullie kleintje zijn of haar dag niet hebben, dan is dat geen reden voor paniek. We nemen de tijd en in het ergste geval plannen we een andere dag in, het blijven natuurlijk baby’s. Tussendoor is er tijd om te voeden, te verschonen en om te knuffelen.

Na
Je ontvang van mij binnen een aantal weken de video (met watermerk) via een digitale link, samen met de factuur. Zo kunnen jullie al goed zien hoe de video geworden is. Zodra de betaling binnen is stuur ik de hoge resolutie video digitaal naar jullie toe.

PRIJZEN

Puur Baby Video
€ 200,-
+- 1 uur opnames bij jullie thuis
Video van 50 – 60 seconden
Perfect voor het delen op Facebook, Instagram en Whatsapp
5 videostills/foto’s
Puur Baby Video XL
€ 300,-
1,5 tot 2 uur opnames bij jullie thuis
Video van ongeveer 2 minuten
10 videostills/foto’s
 

Voor alle shoots geldt:

  • Prijzen zijn incl. BTW & incl. Reiskosten tot maximaal 25 km vanaf Amersfoort.
    Daarboven reken ik € 0,20 per km.
  • Betaling gebeurd na de shoot, maar voor de levering van de HR video.
  • Na de shoot ontvang je binnen 2 weken de video (met watermerk) samen met de factuur. Na betaling wordt de video met de videostills in HR kwaliteit via WeTransfer naar je toe gestuurd.
  • Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met het gebruik van de door mij gemaakte video op mijn website en social media. Wil je dit liever niet dan zijn uitzonderingen hierop mogelijk, maar dan graag even van tevoren aangeven.