Newborn fotografie

Newborn fotografie
Newborn fotoshoot - Puur San Fotografie Amersfoort
Newborn fotoshoot - Puur San Fotografie Amersfoort
Newborn fotografie

Newborn shoot

Je pasgeboren kindje vastleggen op een fijne en ontspannen manier. Maak tijd en investeer in een mooie newborn shoot.

Is er een klein wondertje op komst? Laat hem/haar vastleggen door middel van pure newborn foto’s.

Studio of bij jou thuis

Soms komt het voor dat je het niet fijn vinden om de shoot thuis te doen, daarom heb ik in mijn studio een bed, compleet met beddengoed. Zo kan ik in de studio toch een slaapkamer nabootsen. Kleintjes kunnen nog niet zo goed tegen de flitsen van regulier studioverlichting dus maak ik gebruik van natuurlijk-licht-lampen, zo kunnen ze lekker doorslapen tijdens de shoot, net als de kleine meid hierboven!

Voor
We hebben elkaar via de mail of whatsapp gesproken en hebben een optie datum rondom je uitgerekende datum vastgezet. Newborn fotografie vindt vaak binnen 2 tot 3 weken nadat de baby geboren is plaats. Baby’s laten zich het best fotograferen binnen 10 tot 25 dagen, ze zijn dan nog erg flexibel en slapen veel. Is je baby al geboren en ben je iets later met reserveren? Dat is natuurlijk ook geen probleem. We plannen de shoot zo snel mogelijk in.

Tijdens
Voordat ik kom fotograferen is het fijn als het babytje net een warm badje, een schone luier en/of de voeding heeft gehad, hij/zij kan dan heerlijk in slaap vallen. Het liefst fotografeer ik pasgeboren babytjes met een zachte of lichte outfit. Draag zelf het liefst ook lichte kleuren/wit tijdens de shoot, dan passen jullie mooi bij het geheel.

Newborn shoots vinden meestal rond 10:30 plaats, kleintjes zijn dan het meest ontspannen en kunnen door de voeding (hopelijk) beter slapen. Mocht jullie kleintje zijn of haar dag niet hebben, dan is dat geen reden voor paniek. We nemen de tijd en in het ergste geval plannen we een andere dag in, het blijven natuurlijk baby’s. Tussendoor is er tijd om te voeden, te verschonen en om te knuffelen.

Na
Je ontvang van mij binnen een aantal weken de preview van de shoot via een digitale link, samen met de factuur. Zo kunnen jullie al goed zien hoe de foto’s geworden zijn. Zodra de betaling binnen is stuur ik de hoge resolutie foto’s digitaal naar jullie toe.

PRIJZEN

Studio Baby
€ 100,-
45 min fotografie in mijn fotostudio
Zonder broertjes/zusjes
Styling in overleg
Outfitwissel mogelijk
15 tot 35 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
Studio Baby XL
€ 125,-
1 uur fotografie in mijn studio
Met broertjes/zusjes
Styling in overleg
Outfitwissel mogelijk
20 tot 40 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
Puur Baby
€ 150,-
1,5 uur fotografie
Bij jou thuis
Outfitwissel mogelijk
Zonder broertjes/zusjes
15 tot 35 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
Puur Baby XL
€ 175,-
2 uur fotografie
Bij jou thuis
Outfitwissel mogelijk
Met broertjes/zusjes
20 tot 40 HR foto’s
Professioneel nabewerkt

Voor alle fotoshoots geldt:

  • Prijzen zijn incl. BTW & incl. Reiskosten tot maximaal 25 km vanaf Amersfoort.
    Daarboven reken ik € 0,20 per km.
  • Betaling gebeurd na de fotoshoot, maar voor de levering van de HR foto’s.
  • Na de shoot ontvang je binnen 2 weken een leuke sneakpeek (LR foto’s met watermerk) van de geschoten beelden samen met de factuur. Na betaling worden de foto’s in HR kwaliteit via WeTransfer naar je toe gestuurd.
  • Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruik van de door mij gemaakte foto’s op mijn website en social media. Wil je dit liever niet dan zijn uitzonderingen hierop mogelijk, maar dan graag even van tevoren aangeven.

FOTOSHOOT IN DE REGIO AMERSFOORT

Wil jij graag foto’s waar je ontspannen en spontaan opstaat? Misschien is het voor jou super makkelijk om voor de camera te staan of misschien vind je het wel heel erg lastig. Je hoeft bij mij in ieder geval niet te poseren op een manier die niet bij jou past. We praten, lachen en je komt op een natuurlijke manier prachtig op de foto. Ik maak graag beelden met iets extra’s, mooi licht, een bijzondere sfeer. Zowel in m’n studio als op locatie.