Zwangerschaps fotografie

Zwangerschaps fotografie
Zwangerschaps fotoshoot - Puur San Fotografie Amersfoort
Zwangerschaps fotoshoot - Puur San Fotografie Amersfoort
Zwangerschaps fotografie

Zwangerschaps shoot

Laat je prachtige zwangerschap vastleggen. Alleen, of met je partner. Een zwangerschaps shoot vindt vaak plaats tussen de 30-32 weken en kan zowel buiten als in de studio plaatsvinden.

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je zwangerschap! Lees gerust alles door en neem contact met me op als je meer wilt weten over een zwangerschapsshoot. Het is voor mij fijn als je ruim van tevoren contact met me zoekt, zo kunnen we de perfecte dag uitkiezen voor de shoot!

Wat kan je verwachten?

Voor
Mail mij voor het reserveren van een zwangerschaps shoot. Vaak wordt deze ingepland rond de 30-32e week van de zwangerschap. Je ontvangt van mij per mail de eerst beschikbare data. Samen overleggen we op welke buitenlocatie je graag de foto’s wilt laten maken of dat we creatief aan de slag gaan in mijn studio.

Tijdens
We spreken in mijn studio af of op locatie. Tijdens de shoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi. Niks moet en alles mag: we doen waar jij je prettig bij voelt. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij, zo kunnen we deze foto’s optimaal maken! 

Na
Je ontvang van mij binnen een aantal weken de preview van de shoot via een digitale link, samen met de factuur. Zo kunnen jullie al goed zien hoe de foto’s geworden zijn. Zodra de betaling binnen is stuur ik de hoge resolutie foto’s digitaal naar jullie toe.

PRIJZEN

Studio Zwanger
€ 100,-
45 min fotografie in mijn fotostudio
Styling in overleg
Zonder broertjes/zusjes
1 outfitwissel mogelijk
15 tot 35 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
Studio Zwanger XL
€ 150,-
1 uur fotografie in mijn fotostudio
Styling in overleg
Met broertjes/zusjes
2 outfitwissels mogelijk
20 tot 40 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
Puur Zwanger
€ 175,-
1 uur fotografie
Locatie in overleg
Zonder broertjes/zusjes
1 outfitwissel mogelijk
20 tot 40 HR foto’s
Professioneel nabewerkt
Puur Zwanger XL
Vanaf € 225,-
1,5/2 uur fotografie
Locatie in overleg
Met broertjes/zusjes
2 outfitwissels mogelijk
25 tot 45 HR foto’s
Professioneel nabewerkt

15% korting

Maak het zwangershaps-plaatje compleet met een newbornshoot!
Boek je een zwangerschapsshoot bij mij, dan krijg je 15% korting op een newbornshoot!

Voor alle fotoshoots geldt:

  • Prijzen zijn incl. BTW & incl. Reiskosten tot maximaal 25 km vanaf Amersfoort.
    Daarboven reken ik € 0,20 per km.
  • Betaling gebeurd na de fotoshoot, maar voor de levering van de HR foto’s.
  • Na de shoot ontvang je binnen 2 weken een leuke sneakpeek (LR foto’s met watermerk) van de geschoten beelden samen met de factuur. Na betaling worden de foto’s in HR kwaliteit via WeTransfer naar je toe gestuurd.
  • Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruik van de door mij gemaakte foto’s op mijn website en social media. Wil je dit liever niet dan zijn uitzonderingen hierop mogelijk, maar dan graag even van tevoren aangeven.

FOTOSHOOT IN DE REGIO AMERSFOORT

Wil jij graag foto’s waar je ontspannen en spontaan opstaat? Misschien is het voor jou super makkelijk om voor de camera te staan of misschien vind je het wel heel erg lastig. Je hoeft bij mij in ieder geval niet te poseren op een manier die niet bij jou past. We praten, lachen en je komt op een natuurlijke manier prachtig op de foto. Ik maak graag beelden met iets extra’s, mooi licht, een bijzondere sfeer. Zowel in m’n studio als op locatie.